Full Operational Lease

Bij Full Operational Lease zijn alle autokosten opgenomen in het maandelijkse leasebedrag. Hierbij moet je denken aan financiële zaken (zoals aanschaf, rente en afschrijving), aan reparatie, onderhoud en banden. De leaseauto is met Full Operational Lease WA / volledig casco verzekerd. Moet je de leaseauto langer dan 24 uur missen, door schade of reparaties in binnen- of buitenland, dan wordt vervangend vervoer ingezet.

FOL
NOL

Netto Operational Lease

Netto Operational Lease verzorgt de financiering van je auto. Een groot voordeel is dat bij deze financiering het wagenpark een balansneutrale (off-balance) positie inneemt. Zo creëer je meer financiële ruimte voor de bedrijfsvoering. Tijdens de looptijd van het Netto Operational Leasecontract regel je de operationele zaken, zoals onderhoud, reparatie en verzekeringen, zelf. Zo houd je grip op die variabele kosten. Aan het einde van de looptijd kun je zelfs gebruik maken van een interessante (privé) koopoptie.

Financial Lease

Kies je voor Financial Lease, dan wordt de auto jouw eigendom. Je kunt het vergelijken met de hypotheek op een huis: Je koopt de auto op afbetaling, waarbij je zelf het maandelijkse bedrag bepaalt. Zaken als verzekering, reparatie, onderhoud, banden en belasting zijn niet inbegrepen. De maandtermijnen bestaan alleen uit aflossing en rente. De hoogte van het leasebedrag wordt bepaald door de aanschafprijs van de auto, de looptijd en de hoogte van de slottermijn.

Financial Lease
Shortlease

Shortlease

Shortlease ligt tussen Full Operational Lease en autohuur. Bij een Shortlease contract wordt het gunstige tarief van een leasecontract gecombineerd met de vrijblijvendheid van een huurcontract. Je hoeft geen langdurige of grote investering te doen. Met Shortlease betaal je een vast bedrag per maand, met een afgesproken aantal vrije kilometers per maand inbegrepen. De auto kan op ieder moment kosteloos worden ingeleverd.

Meest gestelde vragen

Meer weten over leasen? Of over de mogelijkheden?